Rebel Hairdesign

Frisør salon

Ahornsgade 24 kld th

2200 København N

Danmark

 

+45 24 21 09 59

 

 

 

 

 

 

Hair · Color
Cut · Extensions
_____

 

Designing
tomorrows
invisible crown

 

 
 
 

Line Iversholt

Hairdesigner

Nørrebro

2004-2020

Ingredien

Ingredien er svanemærkede hårplejeprodukter, der ikke går på kompromis med kvalitet og præstation. Samtidig er den særligt skånsom for dig og miløjet. Serien består af i alt 33 unikke produkter.

WAM

Et professionelt fladjern er altafgørende. Kan nå 220 grader på få sekunder og bevarer temperaturen under brug. Der er LCD display, digital temperatur styring og med Tourmaline keramiske varmeplader. Er yderst velegnet til at skabe krøller (windle & moodie).

Windle & Moodie

Windle & Moodie hårpleje serien er miljøvenlige, der ikke indeholder propylenglycol eller parabener. Dette er nyskabende hårpleje på sit sundeste.

 

 

 

 

Monkey Mould

Super cool hårvoks, der stiver godt, men også giver plads til modellering. Velegnet til kort eller mellemlangt hår. Monkey Mould Springy Fiber er svanemærket og uden parabener, allergifremkaldende stoffer og mineralske olier.

Mily Make Up

Ready-to-go eyeliner. De groovy strips er både genanvendelige, vandafvisende, justerbarer og tages let af. Fåes i flere farver og varianter. Let the fun begin.Grafisk design & web: Made by Thomas